BemutatkozásKöszönjük, hogy ellátogatott weboldalunkra.

Köszöntjük, hogy ellátogatott weboldalunkra. Ha rendezvénye, eseménye színvonalát szeretné emelni egy igazán impozáns gyümölcspálmával, gyümölcs kompozícióval vagy édes pillanatokat okozna egy csokoládé szökőkúttal, a legjobb helyen jár!

Legfontosabb hitvallásunkkal kezdeném. Nálunk nincs olyan, hogy elfogyott, mert mindig van nálunk egy kis plusz! Igen, gyakran kérdezik hány kiló gyümölccsel, csokival készülünk, de mi nem kilóban, darabban, mérjük a gyümölcsöket, csokit, hanem egyedülálló módon mindig annyival készülünk, amivel ki tudjuk szolgálni a rendezvény ideje alatt a vendégeket. Ha netán több fogy, mint a sok éves tapasztalatunk alapján kikalkuláltunk, úgy jön a plusz, aminek nincs külön költsége!

Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy a legjobb legyen, a legszélesebb választékot tudjuk biztosítani, egyből nem engedve a legjobb minőségből! Eredeti Belga csokoládéval és mindig friss gyümölcsökkel készülünk! Hat éve ugyan azon az áron biztosítjuk választékunk. Több száz rendezvény garantálja a felkészültséget és a maximális odafigyelést!

Magyarországon cégünk volt az első, aki a gyümölcspálma szolgáltatást elindította. Bizton állíthatjuk, a legnagyobb tapasztalattal mi rendelkezünk! A legmagasabb színvonalon képviseljük szolgáltatásunkat, mindig a legfrissebb gyümölcsökkel és a legnagyobb precizitással dolgozunk!

Aki a legmegbízhatóbbat, legszélesebb választékot biztosítót szeretné, ahol garantált a siker és garantált a minőség, felkészültség, kedvezőek az árak, az a www.gyumolcspalma.hu –t , azaz minket választ! Gyümölcspálma, az EREDETI!

Szolgáltatásainkat országosan, sőt a határon túl is igénybe veheti. Jártunk már Debrecentől, Békéscsabától, Zalaegerszegen, sok kis eldugott településen át a csodás Ausztriában, Szlovákiában és Horvátországban is.

Bízom benne, hamarosan Önöket is elégedett ügyfeleink közt üdvözölhetjük.

Kövess minket a Facebookon is: https://www.facebook.com/gyumolcspalma