GyümölcspálmaMi is az a gyümölcspálma?

gyumolcspalma 01Sok évvel ezelőtt azon törtük a fejünket, kellene valami olyat készíteni, ami a rendezvényeken jól mutat és fogyasztható, valami olyat alkotni, ami még nincs. Mivel valljuk, hogy minden rendezvényen szükség van gyümölcsre, többszörösen jótékony hatása miatt, hát megalkottuk a gyümölcspálmát!

Büszkén mondhatjuk el, elsőként Magyarországon mi alkottuk meg ezt az igazán impozáns látványt nyújtó különlegességet, a gyümölcspálmát!

Trópusi hangulat, falatnyi édenkert, zamatos gyümölcsök, ez a GYÜMÖLCSPÁLMA!

Ha valami olyat szeretne, ami biztosan elnyeri tetszését vendégeinek, partnereinek, barátainak akkor emelje rendezvénye színvonalát egy igazán egzotikus megjelenésű, szemet gyönyörköttető különlegességgel, a gyümölcspálmával. Tegye színesebbé eseményét a pálma által nyújtott látvánnyal, mely garantáltan emlékezetes lesz, legyen az esküvő, céges rendezvény, családi esemény, baráti összejövetel vagy bármely más rendezvény.

Pálma gyümölcseit idénytől függően a legváltozatosabban állítjuk, össze legyen az eper, kiwi, szőlő, narancs, szilva, ananász, banán, sárgadinnye, vagy más ízletes gyümölcs. A gyümölcspálmát minden esetben a helyszínen állítjuk össze, ezzel is garantálva a frissességet!

Töretlen elszántságunkat mi sem mutatja jobban, hogy a kezdeti egyenes pálmák után megalkottuk, a dupla pálmát, csavart pálmát és egyedi formákat hoztunk létre. Ilyen a gyümölcs kapu vagy a több méretben is elérhető gyümölcs szív. A méretek 60 centimétertől 150 centiméterig elérhetőek.

Jelenleg közel 40 féle formátumból, csomag ajánlatból tud választani. Ekkora kínálattal senki nem rendelkezik rajtunk kívül. Évről - évre mi hozzuk az újdonságokat, alkotjuk meg az új trendi pálmákat.

Néhány éve elsőként megalkottuk a candy pálmát, mint újdonságot, gondolva az édesség kedvelőkre és a gyerekekre. A pálmán édességeket, pillecukrot, gumicukrokat, aszalt gyümölcsöket és csokis finomságokat helyezünk el. Garantált a siker vele!

Találja meg Ön is az eseményéhez illő pálmát! Kérje részletes, mindent magába foglaló ajánlatunk itt!

Kövess minket a Facebookon is: https://www.facebook.com/gyumolcspalma