Csokoládé szökőkút

Édes meglepetés, forró pillanatok, selymes csokoládé, egy kis gyümölcsösséggel. Csokoládé szökőkút bármilyen eseményre! Tegye még emlékezetesebbé eseményét, lepje meg vendégeit emelje rendezvénye színvonalát egy impozáns csoki szökőkúttal!

2009 óta foglalkozunk csokoládé szökőkút bérbeadásával. Kezdetben egy géppel kezdtük, majd az évek alatt tovább bővítettük gépparkunkat. Jelenleg 5 különböző géppel dolgozunk, közte megtalálható a 65 centiméteres, két féle 80 centiméteres, a Magyarországon jelenleg elérhető legmagasabb 125 centiméteres és egy igazán egyedi „kancsós” 100 centiméteres csokoládé szökőkút.

Így mindenki megtalálja az igényeihez leginkább megfelelőt, legyen szó néhány tízfős vagy akár több száz fős rendezvényről!

A csokoládé zuhatagába különféle gyümölcsöket és apró süteményeket mártogatva pompás íz harmóniát ismerhet meg, mely minden csoki imádó fantáziáját megmozgatja.

A csokoládé minden esetben ízletes, kiváló minőségű Belga csokoládé, mely lehet fehér-, tej- vagy étcsokoládé. A csokoládé akár lehet színes, legyen az piros, rózsaszín, kék vagy más szín.

A gyümölcsök zamatos, friss gyümölcsök a helyszínen frissen feltálalva, melyet változatosan állítunk össze.

Választékunk igen bőséges, több mint 20 féle csomagból választhatja ki a megfelelőt és akkor még nem beszéltünk a további tíz extra ajánlatunkról, ahol a csokoládé szökőkutat gyümölcspálmával kombináltuk, hogy a látvány még teljesebb legyen!

Kérje részletes ajánlatunkat akár most!

Csokoládé szökőkút, elegáns pillanatok elérhető áron!

Kövess minket a Facebookon is: https://www.facebook.com/gyumolcspalma

További információk

Táll István
+36 70 389 2619
info@gyumolcspalma.hu